Sunday, April 8, 2012

Alhamdulillah Gastrik & Migrain Telah Hilang..

Assalamualikum WBT..

Result keatas diriku setelah Selepas 8 Hari : 
1) Membuang Toksin dalam badan daripada pengambilan Herbal Aloe Concentrate.
2) Tenaga yang Luar biasa (Jadi Cergas) daripada Pengambilan Teamix.
3) Tak rasa lapar setelah pengambilan Formula 1 
4) PENGAMBILAN Air yang tidak kurang dari 3-4L sehari. 

Air yang cukup :
Wajib minum air 4-5L sehari untuk kesan yang cepat, ianya bergantung juga dengan berat badan seseorang. Air yang banyak akan mempercepatkan penurunan berat badan.

  Makan lebih Buah dan Sayur..

 
Aku nekad untuk meneruskan sahaja ala baru 8 hari camner nak buang lemak2 jahat yang dah berkampong lamanya dalam badan ku nie..banyak Sisa Toksin dan segala macam lah. Aku perlu juga teruskan untuk melihat hasilnya sendiri. TESTIMONI untuk diriku sendiri.


Jadual Pemakanan ku dengan Herbalife :
Breakfast dan Dinner ku semakin mudah..semudah 123 tak perlu lagi nak fikir makan apa eheh

Kalau sebelum nie aku lah customer wajib kedai mamak depan opis..menu xperlu pening kepada Coti Canai + Teh Tarik lama2 aku yang semakin Menarik dan Tertarik dek penangan roti canai hasilnya semakin GEBU!! ceihhhss.Coach Follow up : Timbang adalah yang paling tak best hehe sebab dah boleh agak apa resultnya..
Result dengan Herbalife :
Result ku tak banyak berubah dalam bentuk KG so tak teruja pun nak timbang TETAPI Figure Loss ketara Alhamdulillah baju2 lama aku dah boleh pakai kembali..KG tak berubah tak per lah tak leh stress2...suka suka suka..semakin suka minum 123 sahaja :)

Result 3 bulan Pengambilan : GASTRIK & MIGRAIN HILANG!!
Orang mula menegur nampak Susut 'sikit' lah coz ku tak mengharapkan turun berat badan yang ketara lagipun ku tahu lemak jahat yang terkumpul nie dah lama. Apa yang amat2 penting adalah GASTRIK & Migrain ku telah HILANG!! syukur Alhamdulillah. Hrmm senangnya hati bila dapat makan balik makanan kegemaran ku ;


Masak Lemak Nangka, Bendi & Kacang Botol!


Alhamdulillah aku dah boleh makan benda2 angin tanpa ragu.. (^_^)!

No comments:

Post a Comment